Política de privacitat

Tots els nostres fitxers estan legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals amb els següents codis d’inscripció: Nòmines (2043440103), Empreses Usuàries (2043440107), Treballadors (2043440102) Usuaris Web (2043440109, Psicotècnics (2043440104) i Candidats (2043440108).

INTRODUCCIÓ

En la Política de privacitat, s’explica què fem amb les seves dades personals, amb independència de si els recaptem en el marc d’un procés dirigit a buscar-li treball, continuar amb la nostra relació una vegada que hàgim trobat un lloc per a vostè, prestar-li un servei, rebre un servei prestat per vostè, utilitzar les seves dades per a sol·licitar-li assistència en relació amb algun dels nostres candidats o si els recopilem quan visita el nostre lloc web.

Aquest document descriu la manera en la qual recopilem, utilitzem i tractem les seves dades personals i com, en fer-ho, complim amb les obligacions legals que hem contret amb vostè. Ens importa la seva privacitat i estem decidits a protegir i salvaguardar els seus drets.

La present Política de privacitat s’aplica a les dades personals dels usuaris del nostre lloc web, els nostres candidats, els clients, els proveïdors i altres persones amb les quals puguem posar-nos en contacte amb vista a conèixer millor als nostres candidats o a qui aquests designin en cas d’emergència.

A efectos de la legislación aplicable en materia de protección de datos (entre ellos, sin que la enumeración sea exhaustiva, el Reglamento General de Protección de Datos o Reglamento [UE] 2016/679) (el «RGPD»), pueden consultarse los datos de la empresa responsable de los datos personales aquí.

Convé assenyalar que, cada cert temps, podem modificar la present Política de privacitat. Per això, li aconsellem que visiti aquesta pàgina si desitja mantenir-se informat, perquè publicarem en ella tots els canvis.

Si no està satisfet amb qualsevol aspecte de la nostra Política de privacitat, ha de saber que potser li assisteixen drets jurídics, per la qual cosa també els hem descrit oportunament.

APARTAT «INFORMACIÓ BÀSICA» (ABREUJAT)

Quin tipus de dades personals recopilem?

DADES DELS CANDIDATS: Per a oferir-li les oportunitats laborals que millor s’adaptin al seu perfil, hem de processar una certa informació sobre vostè. Per a això, ens limitarem a preguntar-li aquelles dades que de veritat puguin ajudar-nos a ajudar-lo, com ara el seu nom, edat, informació de contacte, formació, trajectòria professional, les persones de contacte que hagi designat en cas d’emergència, situació d’estrangeria, informació financera (en els casos que hàgim de comprovar el seu historial financer) i número de la seguretat social (a més, podrà optar per compartir amb nosaltres una altra informació d’interès). Quan correspongui, i de conformitat amb la legislació i els requisits locals, també podrem recopilar informació relativa a la seva salut o a aspectes relacionats amb la diversitat, així com dades relatives a condemnes penals.

Així mateix, també recopilarem determinades dades seves quan accedeixi al nostre lloc web

DADES DELS CLIENTS: Si és vostè client, ens veurem en la necessitat de recopilar i utilitzar informació sobre vostè o altres persones de l’organització a la qual pertany durant la prestació dels nostres serveis, com ara: i) trobar als candidats idonis per a vostè o la seva organització; ii) proporcionar-li o oferir-li serveis d’Externalització de Processos de Selecció .

DADES DELS PROVEÏDORS: Per a assegurar-nos que tot funcioni correctament, necessitem un mínim d’informació dels nostres proveïdors, com ara les dades de contacte dels responsables de la seva organització per a poder comunicar-nos. Així mateix, també precisem una altra informació, com les dades bancàries per a poder abonar els serveis prestats (sempre que això sigui part del contracte que hàgim formalitzat).

PERSONES LES DADES de les quals REBEM DE CANDIDATS I TREBALLADORS, COM ARA PERSONES DE CONTACTE A l’efecte de REFERÈNCIES O EN CAS D’EMERGÈNCIA: Tant per a oferir als candidats unes oportunitats laborals adequades de manera segura, com per a contemplar totes les possibilitats que puguin afectar-los a ells i als nostres treballadors, necessitem informació bàsica de caràcter general. Tan sols requerim unes dades de contacte mínims, de tal manera que puguem posar-nos en contacte amb vostè, ja sigui per a demanar-li referències o perquè figura com a persona de contacte en cas d’emergència d’un dels nostres candidats o treballadors.

USUARIS DEL LLOC WEB: Les dades relatives als usuaris del nostre lloc web que recopilem són molt concrets i els utilitzem per a millorar la seva experiència de navegació, a més d’ajudar-nos en la gestió dels serveis que prestem. Alguns de les dades personals que recopilem sobre vostè són necessaris per a poder atendre les obligacions contractuals contretes amb vostè o tercers. En alguns casos, la legislació obliga a recopilar, per exemple, el número de la seguretat social. Per contra, és possible que uns altres solament siguin necessaris per a garantir una relació fluida. Segons el tipus de dades personals i els motius que justifiquin el seu tractament, hi ha la possibilitat que, si refusa comunicar-nos-els, no puguem atendre els nostres compromisos contractuals o, en casos extrems, ens vegem obligats a posar fi a la nostra relació.

Com recopilem les seves dades personals?

DADES DELS CANDIDATS: Recopilem les seves dades personals principalment de dues formes:

1. directament a través de vostè; i

• Així mateix, també recopilem determinades dades automàticament quan accedeix al nostre lloc web, llegeix o fa clic en els correus electrònics que li remetem, o quan vostè mateix ens els proporciona.

• DADES DELS CLIENTS: Recopilem les seves dades personals principalment de dues formes:

1. directament a través de vostè; i

per mitjà de tercers (per exemple, els nostres candidats) i altres fonts concretes (per exemple, mitjans en línia i off-line).

Així mateix, també recopilem determinades dades automàticament quan accedeix al nostre lloc web, llegeix o fa clic en els correus electrònics que li remetem, o quan vostè mateix ens els proporciona.

DADES DELS PROVEÏDORS: Recopilem les seves dades personals durant el transcurs de la nostra col·laboració.

Així mateix, també recopilem determinades dades automàticament quan accedeix al nostre lloc web, llegeix o fa clic en els correus electrònics que li remetem, o quan vostè mateix ens els proporciona.

PERSONES LES DADES de les quals REBEM DE CANDIDATS I TREBALLADORS, COM ARA PERSONES DE CONTACTE A l’efecte de REFERÈNCIES O EN CAS D’EMERGÈNCIA: Únicament recopilem les seves dades de contacte quan un candidat o un dels nostres treballadors el nomena com a contacte en cas d’emergència o a l’efecte de referència.

USUARIS DEL LLOC WEB: Quan els usuaris visiten el nostre lloc web, recollim aquestes dades automàticament per mitjà de cookies segons la configuració específica del seu navegador. Si desitja més informació sobre les cookies, inclosa la manera en què les utilitzem i les opcions que té a la seva disposició, faci clic aquí. Així mateix, també recopilem les seves dades quan es posa en contacte amb nosaltres a través del lloc web, per exemple, per mitjà del xat.

Com utilitzem les seves dades personals?

DADES DELS CANDIDATS: El motiu principal pel qual utilitzem les seves dades personals és ajudar-lo en la cerca d’ocupació o altres llocs que puguin ajustar-se al seu perfil. Quanta més informació coneguem sobre vostè, les seves habilitats i aspiracions, millor podrem personalitzar el nostre servei. Quan correspongui, i de conformitat amb la legislació i els requisits locals, també podrem utilitzar aquestes dades amb finalitats de màrqueting, elaboració de perfils i supervisió de la diversitat. Quan correspongui, recaptarem el seu consentiment per a dur a terme aquestes activitats.

DADES DELS CLIENTS: El principal motiu pel qual utilitzem informació sobre els nostres clients és garantir el correcte compliment de les disposicions contractuals subscrites, de tal manera que la nostra relació funcioni sense incidències. Entre altres qüestions, això pot suposar: i) identificar als candidats que considerem idonis per a vostè o la seva organització; ii) proporcionar-li un programa PSG (o assistir a una altra organització en aquesta labor); o iii) oferir-li serveis EPS (o assistir a una altra organització en aquesta labor). Quanta més informació coneguem, millor podrem personalitzar el nostre servei.

Per a més informació sobre com utilitzem les seves dades personals, faci clic aquí.

DADES DELS PROVEÏDORS: El principal motiu pel qual utilitzem les seves dades personals és garantir el correcte compliment de les disposicions pactes contractuals subscrites, de tal manera que la nostra relació funcioni sense incidències, així com el compliment de les exigències legals.

Per a més informació sobre com utilitzem les seves dades personals, faci clic aquí

PERSONES LES DADES de les quals REBEM DE CANDIDATS I TREBALLADORS, COM ARA PERSONES DE CONTACTE A l’efecte de REFERÈNCIES O EN CAS D’EMERGÈNCIA: Utilitzem les dades personals de les persones de contacte a l’efecte de referències per a ajudar els nostres candidats a trobar un lloc a la seva mesura. Comprovar les dades facilitades i les seves qualificacions ens permet estar segurs que el perfil del candidat s’ajusta al que busca el possible ocupador. De la mateixa manera, també utilitzem les dades personals d’aquestes persones de contacte a l’efecte de referències per a proposar-los activitats de selecció de personal que poden ser del seu interès. En cas d’accident o emergència, utilitzem les dades personals de les persones de contacte en cas d’emergència que hagi consignat el candidat o el treballador.

USUARIS DEL LLOC WEB: Utilitzem les seves dades per a millorar l’experiència dels usuaris del lloc web; per exemple, analitzem els seus últims criteris de cerca per a presentar-li les ofertes de treball que creiem que puguin ser del seu interès. Si, a més, és candidat o client , hi ha la possibilitat que utilitzem les seves dades de navegació dels nostres llocs web per a millorar altres aspectes de les comunicacions que li remetem o el servei que li prestem.

Tingui en compte que les comunicacions entre els nostres treballadors, inclosos els correus electrònics, podran revisar-se com a part de recerques internes o externes o litigis.

Amb qui compartim les seves dades personals?

DADES DELS CANDIDATS: A vegades podem compartir les seves dades personals amb diferents tercers, de diverses maneres i per diferents motius. Principalment compartim la seva informació amb possibles ocupadors per a augmentar les seves probabilitats d’aconseguir el lloc de treball desitjat.

DADES DELS CLIENTS: Compartirem les seves dades: principalment per a assegurar-nos de presentar-li un grup adequat de candidats.

Com protegim les seves dades personals?

Protegir la seva informació és una prioritat. Per aquest motiu, hem adoptat mesures adequades que han estat concebudes per a impedir l’accés no autoritzat a les seves dades personals i el seu ús indegut. Entre elles s’inclouen mesures per a tractar qualsevol sospita de violació de les dades

Si sospita que es pot estar produint un ús indegut de la seva informació personal o un accés no autoritzat a aquesta, li preguem que ens ho faci saber immediatament. Pot consultar les nostres dades de contacte en el nostre avís legal.

Durant quant temps conservem les seves dades personals?

Si no hem mantingut un contacte rellevant amb vostè durant un període de dos anys, suprimirem les seves dades personals dels nostres sistemes, tret que creguem de bona fe que la llei o un altre reglament ens obliguin a conservar-los (per exemple, a petició d’una autoritat tributària o en relació amb possibles litigis).

Per a més informació sobre les nostres normes relatives a la conservació de dades personals, faci clic aquí

Qui s’ocupa del tractament de les seves dades personals en el lloc web?

controlem el tractament de les dades personals del nostre situat web.

Què són les cookies i com les utilitzem?

Una cookie és un petit arxiu d’informació que s’emmagatzema en el disc dur de l’ordinador. Gairebé tots els llocs web les utilitzen i no són nocives per al seu sistema. Les usem per a realitzar un seguiment de l’activitat amb la finalitat de garantir que l’usuari gaudeix d’una experiència agradable quan visita el nostre lloc web. Així, podrem utilitzar la informació que ens proporcioni per a proposar-li opcions que s’adaptin a les seves preferències en la seva pròxima visita. Així mateix, serveixen per a analitzar el trànsit i per a fins publicitaris.

En general, si desitja comprovar o modificar el tipus de cookies que accepta, pot fer-lo des de la configuració del seu navegador. Pot consultar més informació sobre aquesta qüestió en la nostra pàgina dedicada a les preferències de màrqueting.

Si desitja més informació sobre les cookies, per exemple, sobre com les utilitzem i les opcions que té a la seva disposició, faci clic aquí.

Com rebutjar les cookies

Si no desitja rebre cookies que no siguin estrictament necessàries per a les funcions bàsiques del lloc, pot rebutjar-les voluntàriament modificant la configuració del seu navegador.

La majoria dels navegadors accepten cookies, però, si prefereix que no recopilem dades per aquesta via, pot acceptar totes o només part d’aquestes, o rebutjar-les canviant la configuració de privacitat del seu navegador. No obstant això, aquesta última opció comporta la possibilitat de no poder gaudir de totes les funcions del nostre lloc web. Cada navegador és diferent, per la qual cosa ha de comprovar el menú d’ajuda per a esbrinar com modificar les seves preferències.

Si desitja més informació general sobre les cookies, inclosa com desactivar-les, visiti about cookies.org. Així mateix, trobarà la manera d’eliminar-les del seu ordinador.

COM POT ACCEDIR, MODIFICAR O RETIRAR LES DADES PERSONALS QUE ENS HA FACILITAT?

Un dels principals objectius del RGPD és protegir i explicar els drets dels ciutadans de la UE i de les persones físiques en aquest territori quant a la privacitat de les dades. Això li confereix diversos drets associats a les seves dades, fins i tot després d’haver-nos-els comunicat. A continuació, els descrivim en major detall.

Per a parlar sobre aquest tema, posi’s en contacte amb nosaltres. Intentarem tramitar la seva sol·licitud sense demores injustificades i, en qualsevol cas, en el termini d’un mes (sense perjudici de les pròrrogues que ens permeti la llei). Tingui en compte que, en alguns casos, portarem un registre de les comunicacions per a ajudar-nos a resoldre les qüestions que hagi suscitat.

Dret d’oposició: Aquest dret li permet oposar-se al tractament de les seves dades personals quan el fem per un dels quatre motius que s’enumeren a continuació: i) els nostres interessos legítims; ii) autoritzar-nos a fer una tasca que redundi en interès públic o exercir una autoritat oficial; iii) enviar-li material de màrqueting directe; i iv) amb finalitats científics, històrics, de recerca o estadístics.

En el cas dels nostres usuaris del lloc web, candidats, clients i proveïdors, les categories que s’apliquen amb major freqüència són «interessos legítims» i «màrqueting directe». Si la seva oposició es refereix al tractament per part nostra de les seves dades personals perquè ho considerem necessari per als nostres fins legítims, hem de respondre amb el cessament de l’activitat en qüestió, excepte: o que puguem acreditar motius legítims imperiosos per al tractament que prevalguin sobre els seus interessos; o o que el propòsit del tractament de les seves dades sigui la formulació, l’exercici o la defensa d’un procediment judicial.

Si aquesta oposició es refereix al màrqueting directe, hem de respondre a la mateixa cessant aquesta activitat.

Dret a retirar el consentiment: En els casos en els quals hàgim obtingut el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals en relació amb determinades activitats (per exemple, amb finalitats de màrqueting o elaboració automàtica de perfils), podrà retirar-ho en qualsevol moment; d’aquesta manera, deixarem de realitzar aquesta activitat concreta per a la qual havia consentit prèviament, tret que considerem que existeix una altra raó que justifiqui la continuïtat del tractament de les seves dades amb aquests fins, i en aquest cas, li notificarem aquesta situació.

Sol·licituds d’accés dels interessats: Té dret a demanar-nos en qualsevol moment que li comuniquem quina informació mantenim sobre vostè i pot sol·licitar-nos que la modifiquem, actualitzem o suprimim. Per part nostra, podrem demanar-li que acrediti la seva identitat o requerir-li més informació sobre la seva sol·licitud. No li cobrarem per proporcionar-li accés a aquesta informació sobre vostè, tret que la seva sol·licitud sigui «manifestament infundada o excessiva». Si sol·licita una altra còpia d’aquesta informació, podrem cobrar-li els costos administratius raonables, quan la llei ens autoritzi a això. Quan ens ho autoritzi la llei, podrem denegar la seva sol·licitud, i en aquest cas sempre li comunicarem en tot moment els motius per a això.

Dret de supressió: En determinades circumstàncies, té dret a sol·licitar que suprimim les seves dades personals. En general, aquesta informació ha de complir un dels següents criteris:

 • les dades ja no són necessaris per al fi per al qual els recopilem o tramitem originalment;
 • en els casos en els quals ho hagi concedit prèviament, ha retirat el seu consentiment al fet que tractem les seves dades i no tenim motius vàlids per a continuar fent-ho;
 • les dades han estat tractats il·lícitament (és a dir, d’una manera contrària al RGPD);
 • que sigui necessari suprimir les dades per a poder complir amb les nostres obligacions legals com a responsables del tractament; o
 • si tractem les dades per considerar-los necessaris per als nostres interessos legítims i vostè s’oposa al tractament i no podem acreditar motius legítims que prevalguin per a continuar amb el tractament.

Solament tindrem dret a negar-nos a tramitar la seva sol·licitud per algun dels següents motius:

 • per a exercir el dret a la llibertat d’expressió i informació;
 • per al compliment d’una obligació legal o d’una missió realitzada en interès públic o en l’exercici de poders públics;
 • per raons d’interès públic en l’àmbit de la salut pública; o amb finalitats d’arxiu, de recerca o estadístics; o
 • per a l’exercici o la defensa d’un procediment jurídic.

Quan es tramiti una sol·licitud vàlida de supressió de dades, prendrem totes les mesures raonables que siguin factibles per a suprimir les dades pertinents.

Dret a limitar el tractament: En determinades circumstàncies, té dret a sol·licitar que limitem el tractament de les seves dades personals, la qual cosa vol dir que solament podrem continuar emmagatzemant-los i que no podrem realitzar cap altra activitat de tractament fins que: i) es resolgui una de les circumstàncies que s’enumeren a continuació; ii) atorgui el seu consentiment; o bé iii) sigui necessari el tractament ulterior, ja sigui per a la formulació, l’exercici o la defensa d’un procediment jurídic, amb la intenció de la protecció dels drets d’una altra persona física o per raons d’interès públic important de la Unió Europea o d’un determinat Estat membre.

Té dret a sol·licitar que limitem el tractament de les seves dades personals en les següents circumstàncies:

 • quan impugni l’exactitud de les seves dades personals del tractament de les quals ens ocupem. En tal cas, el nostre tractament de les seves dades personals es limitarà durant un termini que permeti verificar l’exactitud d’aquests;
 • quan s’oposi al tractament de les seves dades personals per als nostres interessos legítims. En aquest cas, podrà sol·licitar la limitació de les dades mentre verifiquem els nostres motius legítims per a tractar les seves dades personals;
 • quan el tractament sigui il·lícit, però prefereixi que el limitem en lloc de suprimir les seves dades; i
 • quan ja no necessitem tractar les seves dades personals, però vostè els necessiti per a la formulació, l’exercici o la defensa d’un procediment jurídic.

Si hem compartit les seves dades personals amb tercers, els comunicarem la limitació del tractament, tret que sigui impossible o suposi un esforç desproporcionat. Naturalment, serà notificat abans d’aixecar qualsevol restricció al tractament de les seves dades personals.

Dret de rectificació: Així mateix, té dret a sol·licitar la rectificació de les dades personals inexactes o incomplets que el concerneixin. Si hem compartit les seves dades personals amb tercers, els comunicarem la rectificació, tret que sigui impossible o suposi un esforç desproporcionat. Quan escaigui, també li notificarem a que tercers hem comunicat les seves dades personals inexactes o incomplets. Quan no considerem raonable tramitar la seva sol·licitud, li justificarem aquesta decisió.

Dret a la portabilitat de les dades: Si ho desitja, té dret a transferir les seves dades personals a un altre responsable de tractament. D’aquesta manera, podrà transferir les dades del compte que manté amb nosaltres a altres plataformes en línia. Per a això, li proporcionarem les seves dades en un format de lectura mecànica i d’ús comú protegit amb contrasenya, de manera que pugui realitzar aquesta transferència. Si ho prefereix, podem transferir directament les dades en el seu nom. Aquest dret a la portabilitat de les dades s’aplica: i) a les dades personals el tractament de les quals s’efectuï per mitjans automatitzats (això és, sense cap intervenció humana); ii) a les dades personals que ens hagi proporcionat; i iii) a les dades personals el tractament de les quals estigui basat en el seu consentiment o en el compliment d’un contracte.

Dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control: Així mateix, té dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control local que li correspongui i les dades del qual pot consultar aquí.

Si desitja exercir algun d’aquests drets o retirar el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals (quan el consentiment sigui la base jurídica per a aquest tractament), pot consultar la nostra informació de contacte en el nostre avís legal. Tingui en compte que, en alguns casos, portarem un registre de les comunicacions per a ajudar-nos a resoldre les qüestions que ha suscitat.

Pot donar-se de baixa de les alertes d’ofertes de treball en qualsevol moment. Pot consultar com es fa aquí.

És important que la informació personal que conservem sobre vostè sigui exacta i actual. Si us plau, mantingui’ns informats en cas que les seves dades personals canviïn durant el període en què conservem les seves dades.