BARNALABOR

TREBALLAR AL BAIX LLOBREGAT.
COMPETIR AL MÓN

Creada en 1996 per un grup d’emprenedors catalans amb experiència en el sector dels recursos humans, BARNALABOR és una empresa líder en els serveis d’ocupació temporal a la província de Barcelona.

BARNALABOR ofereix un servei integral de cerca, selecció i contractació de treballadors en tots els sectors industrials i de serveis.
La nostra missió és contribuir a dinamitzar l’economia d’aquesta regió flexibilitzant el seu mercat laboral i millorant la capacitat de les seves empreses per a competir en un món global.

Per a això comptem amb un equip jove i dinàmic de professionals, i una base de més de 1.000 contactes a les comarques del Baix Llobregat, l´Anoia i el Barceloní.

Registra el teu currículum

Fes-nos arribar el teu currículum i completa la teva fitxa d’alta com a candidat en BarnaLabor, els nostres especialistes en selecció s’encarregaran de trobar les ofertes que més s’ajustin al teu perfil professional.

Ofertes de treball

Et vam mostrar totes les ofertes de Treball disponibles.
Registra’t com a candidat i podràs subscriure’t a les quals creguis que s’ajusten més al teu perfil.

Contacta (Àrea Empresa)

Si ets una empresa contacta amb nosaltres, BarnaLabor treballa de manera específica per a cobrir les necessitats de cada client localitzant al candidat més adequat per a cada lloc de treball.